Voehan ketutus, kun ällöttää tää kämppä! Laatikoita ja mustia jätesäkkejä lojuu pitkin poikin kämppää. On ihanaa päästä pois täältä ja muuttaa sellaiselle alueelle, jonka jo entuudestaan tuntee. Mut tää välivaihe!! Purkaminen ja tavaroiden pakkaaminen, elämä sekamelskan keskellä on turhauttavaa tällaiselle perfektionistille, kuin minä olen. Pääsiäinen hujahti ihan silmissä, kun oltiin kahdestaan miehen kanssa kotosalla pakkaamassa tavaroita. Vaikka kuinka laittaa tavarat laatikoihin kauniiseen järjestykseen niin ympäristö näyttää kaatopaikalta. Eikä oikeestaan edes huvita siivota täällä, kun tietää et on pois lähdössä ja pääsee sisustamaan uutta kämppää.

Tyttö lähti mummin kanssa jo viime keskiviikkona landelle ja kotia tuli eilen =) Mutta meidän diiva saapui takas kotiin!! Miun ihqu diiva afgaani tuli siskon hoivista käymään kotona. Sisko meni poikaäystävän vanhemmille yökyläilemään ja siksi diiva tuli kotona käymään. Diiva lähtee takas siskon luo, siksi aikaa et saadaan tää muutto tehtyä. On tää niin mukavaa elellä 2 ison- ja 1 pienen piskin kanssa....

Saatiin tytön huone pakattua. Oli kiva saada laittaa tytön huone kasaan, kun hän itse ei ollut paikalla. Sain äidin kädellä viskoa turhaa romua roskiin. Tai turhaa mun mielestä, mut tytön mielestä kaikki on tärkeetä, eikä todellakaan pois heitettävissä. Kerrossänky pistettiin kasaan ja anopin (kaipa tuota pitää jo anopiksi kutsua?!?!?!!) pitäisi se tulla hakemaan pois tänään, mut epäilempä ettei ole tulossa...Asiasta kukkaruukkuun, onko epäilempä edes suomenkieltä???, onpas tyhmän tuntuinen sana suussa=) Samaten tytön huoneessa oleva hyllykkö saa lähteä anopin matkaan. Ja nykyinen koulupöytä meni pilkkeex ja odottaa kaatopaikalle menoa. Miten kellään voi olla 2 jätesäkillistä pehmoleluja??? Näköjään hyvinkin meidän neidillä! Ja vaatteita on, joka lähtöön. Tein UFF pussin osalle vaatteista ja osa lähtee kirppikselle myyntiin heti, kun ollaan muutettu. Pääsen Malmin suurkirppikselle myymään niitä =) Oon käyttänyt huuto nettiäkin ahkerasti, mut tuntuu et vaatteet menee paremmin kaupax kirppiksellä.

Sunnuntaina oltiin miehen veljen luona talkoissa. Ovat rakentaneet hulppean talon, jonka kellari odottaa valmistumista. Eikä sinne tulekaan kuin: baaritiski hanoineen, biljardipöytä ja poreamme =) Oltiin siellä kantamassa väliseinäharkkoja, tiilejä mitä lie ovat ulkoota sisälle. Ei tarvinnut salille lähteä sen rupeaman jälkeen. Eiköhän se kiitos jossain vaihessa tule vastaan, kun pääsee oluselle heidän basementiin =) Avattiin grillikausikin samantein, ihanaaaa kesä tulee!!!

Koulukin taas alkoi pitkästä aikaa. On ollut tota työharjoittelua...Sain onnex tehtyä työharjoittelun loppuun toisessa paikkaa ja jatkan siellä varmaankin kesällä. Ihan kivaa tulee olemaan koulussa, pidennyksiä ja rakennekynsiä tehdään.

Tän illan plääni on seuraavanlainen:
1: sapuskaa: possua hapanimelä kastikkeessa+ riisi
2: koiruudet lenkille, aivan ihana ilma meinaan!!!
3: tyttö treeneihin
4. itse salille
5: tavaroiden pakkaamista
6: iltapalaa neidille, itselleni proteiinihässäkkää, mies syö mitä syö
7: nukkumaan jossain puolen yön aikoihin...............

MUOKS: Se on miniä mulle eikäs anoppi, blondihan mie olen...