Tuli yleisesti juteltua töissä naisen vaistosta ja siitä miten tunnistaa, jos kumppani pettää. Asia tuli puheeksi, kun työkaveri ilmoitti, että eroaa, kun hänen miehensä petti häntä 5-vuotta nuoremman naisen kanssa.

On se jännä, miten moni nainen on tunnistanut, jos jotain on ollut pielessä. Moni myös ajatteli ihan samalla tavalla siitä, että jos mies sanoo, ettei ollut tarkoitus antaa sille, kenen kanssa petti, minkään näköisiä kiinnostuksen eleitä, mutta on sitten kuitenkin niitä antanut. Varsinkin jos kyseessä on ollut nuorempi nainen. Esimerkkinä puhelinnumeron antaminen, jos numeron antaa sehän kuvastaa sitä, että ota yhteyttä. Totta helvetissä nainen, tässä ja toisessakin tapauksessa pikkutyttö, ottaa yhteyttä, jos mies kerran numeron antaa! Jos on pettänyt ja siitä ei haluta mitään, numeroa ei vaan yksinkertaisesti anneta tai ilmoitetaan, että ei kiinnosta. Ei tarvitse ottaa yhteyttä. Ota itse numero äläkä soita.

Kyllähän sitä naisena tietää, miten pikkutytöt ajattelevat, jos mies on antanut ymmärtää, että voisi kiinnostaa.  Tyttöhän ottaa yhteyttä jos mies niin antoi ymmärtää, että kiinnostaa, niin tyttöhän, sitten ottaa yhteyttä. Ollaanhan mekin oltu pikkutyttöjä ja toimittu juuri tuolla tavalla ;)

Naiset näköjään osaa hoitaa tämänkin homman paremmin, kuin miehet. Jos petät niin älä jää kiinni! Tai tunnusta se!

Jos et halua jäädä kiinni: Sääntönumero 1 älä anna numeroa , 2 ei mitään jälkipusuja/ haleja, 3 ilmoita tyynesti kiitos ja näkemiin!