Kaikki alkoi tavattuamme ensi kertaa vuoden vaihtuessa 2005. Menimme mieheni kanssa viettämään Uutta Vuotta hänen kavereiden luokse mökille.Tapasin siis hänen ystäviään ensimmäisen kerran. Mökin isäntä tuli meitä vastaan ovelle naisystävänsä kanssa, tai niin minä oletin. Isäntä oli erittäin hyvännäköinen, tummat lyhyet hiukset, tummat silmät, treenattu ja huumorillä höystetty komistus. Illan aikana vaihdoimme useaan otteeseen katseita ja tuntui, että välillämme lenteli kipinöitä. Sain kuitenkin selville, ettei hän seurustellut kyseisen naisen kanssa vaan oli jonkin sortin hoito ja seuraavana päivänä tulisi uusi naisehdokas mökille.. No se uus vuos on muutenkin legendaarinen minun osalta, mutta se jääköön mainitsematta tällä erää..  Joo-o alkoholilla on osuutensa tossa tarinassa...eikä niin vähällä määrällä...... Eli tein lähtemättömän vaikutuksen heihin. Tuon komistuksen kanssa ei tapahtunut mitään muuta, kuin katseitten vaihtelu, mutta siitä asti meidän välillä on ollut jotain. Olen toki tavannut häntä yhteisissä reissuissa mieheni kanssa, mutta mitään ei ole tapahtunut.

Kesällä 05 menimme minun vanhempieni mökille. Hänen mukanaan mökille tuli hänen tyttöystävänsä, joka oli tolla hetkellä raskaana. Nainen oli se, joka tuli uudenvuoden päivänä mökille ja laps oli silloin saanut alkunsa. Heillä kuulemma oli avoin suhde, mitä lie tarkoittaneekin. Mökillä lämmitimme saunan ja menimme yhdessä saunomaan, kaikki muut paitsi hänen tyttöystävänsä. Katseemme vaihtuivat taasen viuhaan tahtiin ja mieheni mentäessa vilvoittelemaan jäimme kahden saunaan. Juttelimme niitä näitä, kunnes hän kosketteli rintojani ja kehui niitä kauniiksi. Säpsähdin, ja työnsin käden pois. Menimme pukuhuoneeseen, jossa kiusoittelin häntä kumartumalla alas. Hänellä seisoi. Emme tehneet mitään, puhuimme vain tuhmia. Menin pukemaan päälleni tupaan, hän tuli hetkeä myöhemmin ja juttelimme hänen ongelmastaan tyttöystävänsä kanssa. Olimme juuri aikomassa suudella, kun ovi kävi ja hänen tyttöystävä tuli paikalle, mutta ei nähnyt mitään, sillä välissämme oli seinä. Hän kuitenkin aavisti jotain olevan tapahtumassa ja suuttui. Se jäi sitten siihen, emme puhuneet asiasta mitään pitkään aikaan.

Nyt tämä komistus oli meidän luonamme eräs ilta. Mieheni meni nukkumaan, sillä hänellä oli työpäivä edessä ja meillä molemmilla oli vapaapäivä. Hän otti puheekseen kesäisen mökkireissun ja sanoi, että on miettinyt tapahtumaa pitkään. Myönsin hänelle saman. Hän ei ole ollut pitkään aikaan tyttöystävänsä kanssa, heillä on vain yhteinen lapsi. Juttelimme asiasta sitä sun tätä ja, että halumme on yhteinen. Mietimme toteuttaako vaiko ei toteuttaa välillämme tapahtuva fyysinen kipinöiden lentely. Itselläni soimasi järki ja tunne samaan aikaan. Toisaalta tuntui, että antaa mennä vaan. Halailimme& pidimme toistemme käsistä kiinni. Hän yritti suudella, mutta torjuin hänet. Sitten kello oli jo todella paljon ja hän teki lähtöä kotiin, silloin halasimme ja suutelimme. Tuntui todella hyvältä. En tiedä mikä muhun meni. Mietimme pitäisikö se tehdä vai ei ja hän pyysi, että menisin hänen luokseen, ennen kuin lähtisin lomalle landelle. En mennyt. Tästä on seurannut tiivis tekstiviestien lähettely ja asian puiminen. Emme kumpikaan ole kertoneet miehelleni mitään, meillä kummallakin on todella paljon pelissä. Mieheni ja hän ovat tosi hyviä ystäviä keskenään ja minä hänen kaverinsa pitkäaikainen tyttöystävä. Tulimme kuitenkin siihen tulokseen, että koitamme antaa asian olla. En todellakaan tiedä pystynkö tai pystyykö hänkään. Sillä musta tuntuu, että jos mulla on tilaisuus niin voisin sen käyttää. Toisaalta tää on sairaan jännittävää, kun tapaamme ja kipinät sinkoilevat ja tekis mieli... Mut sit taas toisaalta en halua rikkoa mitä mulla nyt on mieheni kanssa. Mutta en sitten tiedä onko tää jotain sairasta peliä mun miehen ja kaverin välillä. Tuntuu, että mieheni yrittää saada mut tekemään jotain jonkun muun kanssa. Olemme meinaan jutelleet tästä mun olotilasta ja hän on sanonut, että mene ja pane jotain muuta, niin päästään siitäkin piinasta ja ollaan tasoissa. Myöskin olemme pohtineet sitä, kun haluaisin olla kahden miehen kanssa ja mieheni on ehdotellut, että hän voisi pyytää kaverinsa mukaan. Tuo komistuskin otti puheeksi yhdessä kohdassa, että miten ois jos oltais kolmistaan.Voiko miehet olla niin kieroi sikoi?? Nyt taas puhelin piippas katsotaan onko viesti häneltä.....Juups, hän sanoi, että parempi, että annamme asian olla, mutta olen todella haluttava ja seksikäs. En siis ole tällä hetkellä kotona mieheni luona vaan lomalla kaukana kummastakin miehestä =)