Mä en käsitä! Se tyttö on ilmeisesti soitellut ja lähetellyt viestejä. Ja nyt sitten illalla soitti, näin kuka se oli (olinhan urkkinut puhelimesta nimen selville!) ja sanoin avokille et puhelin soi ja näytin hänelle puhelinta. Kysyin etkö aio vastata ja et kuka se on. Sano, että ei aio ja on se tyttö. Löi luuria. Mulla alkoi kiehuman ja pahasti. Sanoin että hänen täytyy vastata, kun soitti toisen kerran. Ja saisi kertoa, että turha soitella enään. Mutta sitten jotain aivan uskomatonta, mitä avokki sanoi oli se, että hän ei halua sotkea sitä enään tähän sillä se on ohi, ei merkinnyt mitään, oli huono pano. Ja, että se on ulkopuolinen eikä halua satuttaa sitä enempää. Jaa, että satuttaa!!!!!!!!!!!!!! KETÄ TÄSSÄ ON SATUTETTU???????? Voi jumalauta!
Ei tässä vaiheessa enään mietitä sen tunteita ja miten sitä sattuu, jos oma suhde omaan avovaimoon on vaakalaudalla! Olisi silloin miettinyt mihin on ryhtymässä. Mä olisin ihan hyvin voinut vastata sille pikkutytölle ja olla oma TYLY ITSENI  ja sanoa, että painuu niin syvälle helvettiin, kun vaan pääsee, ja että tänne ei oo enään soittelemista ja samalla lähettää ton PASKIAISEN niin pitkälle, kun pippuri kasvaa. Lähellä oli, etten viskannut puhelinta seinään ja samalla näyttänyt tolle paskiaiselle suuntaa ovelle. Eihän se sen tytön vika yksistään ole, kun tuo saatanan paska jätti jotain kertomatta. Mutta silti, ei sen tunteita enään mietitä! Voi voi, kun hän nyt vähän säälii sitä toista. JA VITUN VITUN VITUN VITTU! Mun tunteilla ei siis mitään väliä.

Pakotin miehen soittamaan sille tytölle ja sanomaan, että ei soittele enään, sillä hänellä on perhe täällä. Niin katsotaan onko! Soittaminenkin tuntui olevan vaikeeta, sillä edelleenkään hän ei halunnut loukata ja pilata sen tytön elämää, voi saatana sentään ei tolla tavalla ajatella. Jos haluaa pitää suhteen kasassa. Mä olisin hyvin voinut edelleen soittaa sille. No soitti sitten, kuitenkin mutta vaikeeta se teki sille. Aivan älytöntä ajattelutapaa mies käyttää. Jos keran se tyttö ei merkannut mitään niin, silloin sillä ei ole väliä mitä sitä sille sanoo jne. Mäkin osaan olla tylympi! Jos kerran se oli vain pano niin ei sitä anneta sitä kuvaa, että halua nähdä uudelleen! ja vielä lähtiessä halataa ja annetaan pusu. Nii ja kaikkein parasta annetaan käyntikortti! Mitä jos mä jakelisin duunissa omia käyntikortteja hyvännäköisille stailaamilleni kundeille? EI TODELLAKAAN anneta käyntikortteja!!!!!! Sitä lähdetään ja sanotaan vaan tyyliin "oli kivaa, hei sitten"! Voi vittu sentään. Jos pelataan niin sitten pelataan kunnolla! Ei tollasesta jätetä minkäännäköistä kuvaa toiselle jos ei halua jäädä kiinni! Puheet ja teot kertoo jotain muuta. En tiedä mitä helvettiä sitä tekee.

Mies tuntuu, kuitenkin katuvan tekoaa ja haluaa olla, mun kanssa. Ei uskaltanut itse kertoa, kun tietää miten mä ajattelen, osaan olla julma ja kylmä. Mutta miten vitussa se voi mennä ja tehdä tollasta jos meillä on ongelmia vai oliko?. Silloin siitä puhutaan! Ja hän on hyvin tietoinen siitä, että mä kuuntelen! Täytyy nyt katsoa mitä tapahtuu.