Mihin ihmeeseen tää maailma on menossa???!!! Mun pieni oma tokaluokkalainen neiti on joutunut pilapuheluiden kohteeksi. Oli saanut ensimmäiset pilapuhelut, jokin aika sitten. Kysyin silloin, et kuka niitä soittelee. Hän vastasi, että L joka on hänen ystävä ja samalla luokalla. Ja ihmettelin kyllä, et miksi hän soittaa pilareita. Annoin asian olla, kun ajattelin, et on jotain tyttöjen välistä höpinää tms. Mutta on nyt taas jatkunut.

Torstai iltana oltiin kotona. Tyttö sai pilarin, mutta löi luurin korvaan soittajalle. Sanoin hänelle, et jos puhelin soi uudestaan, vastaa ja antaa puhelimen mulle, että kuuntelen sen puhelun. Ja, ette arvaakaan, kuinka mulla alkoi kiehumaan ja savu nousemaan korvista, kun kuulin mitä soittaja sanoi. Soittaja oli samainen L, mutta tytön mukaan soittaja ei ole L vaan L:n kaveri R. No, mä en sillä tavalla äänestä tunnistanut kuka soittaja oli.
Pieni tyttö puhui " Hei horo, etkö uskalla vastata puhelimeen, pikkutyttö taitaa pelätä, sun hormoonit hyrrää, et heitä pikkupöksyt pois....ja strippaa" Jumalavita, kun ois mieli tehnyt huutaa ja vetästä korville soittajaa, mut tuli niin ristiriitanen tunne, kun soittaja tosiaan oli 7-vuotias!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ihan uskomatonta tekstiä pienen tytön suusta.

Soitin samantein L:n äidille ja kerroin mitä kuulin ja hänkin oli aivan äimän käkenä. Sovittiin, että hän soittaa tytölleen ja kysyy mitä on mennyt tekemään. Hän oli ollut  R:n kanssa ulkona ja L:n äiti pyysi tytöt sisälle käymään. L:n äiti K piti tytöille puhuttelun, jolloin R kiisti kaiken, mutta purskahti itkuun ja pyysi saada lähteä kotiin. Mutta K ei ihan heti antanut hänen lähteä vaan läksytti tyttöjä, sillä sanoin, että tarkistaa L:n puhelimen puhelut ja siitä selvisikin, että L:n puhelimesta oli soitettu mun tytön puhelimeen puhelu, jonka minä kuuntelin heidän pahaksi onnekseen. K päästi R:n lähtemään kotiin, mutta soitti R:n äidille ja kertoi hänelle sen mitä olin K:lle kertonut. Hän ei uskonut, että R olisi tehnyt sellaista. Joten K soitti mulle takaisin ja pyysi käymään, jotta saadaan selvitetteyä koko juttu. Mentiin sinne ja juteltiin. L myönsi, että hänen puhelimesta oli soitettu mun tytölle, mutta R oli sanonut L:lle että soittaa ja sanoo em. tekstin. R.n äitikin kiisti, että hänen tyttönsä sellaista olisi tehnyt. Päätettiin K:n kanssa, että me selvitetään keskenämme meidän tyttöjen välit ja R ja hänen äitinsä keskustelee asiasta.
Selvisi, että tyttöjen luokalla olevat 2 poikaa ovat haukkuneet L ja R horoksi, ja pyytäneet strippaaman yms. Laitettiin tyttöjen opettajalle viestiä, että juttelee koko luokalle tästä pilapuhelu jutusta ja kiusaamisesta. Pojat ovat jääneet kerran luokalta ja ovat maahanmuuttajia. En ole rasisti, onhan omanikin puolikas ;) Tytöt menivät keskenään leikkimään ja he ovat edelleen ystäviä. Vähän ajan kuluttua tytöt tulivat alas ja toivat mukanaan pienen vihkon ja sanoivat "katsokaa mitä R pisti kirjoittaman" vihkossa oli sanoja raiskaus, horo, huora,homo, lesbo panna, palli, pillu, rakastaa, tappaa. R ja L nimet oli myös kirjoitettu vihkoon. Kyllä taas pisti kiehumaan. Sovimme, että K hoitaa sen asian R:n äidin kanssa. Mutta miten ihmeessä noin pienet lapset puhuvat tuollaisia?? Ei mun lapsuudessa sentään tollaista kiusaamista ollut, oli kiusaamista kyllä, mutta ei tuollaista huorittelua! Nykyään, kun eka ja tokaluokkalaisilla on omat puhelmet niin kiusaaminen on helpompaa. Minä kyllä sentään seurailen puheluita ja niiden hintoja. Mutta missä ihmeessä niiden poikien vanhemmat on, kun eivät tuollaiseen kielenkäytökseen puutu?!


Laitettiin  reppuvihkoihin viestit ja opettaja vastasi, että on puhunut luokalle, mutta kukaan ei tunnusta mitään, joten hänen mielestään tilanne hankala. Oli laittanut poikien vanhemmille viestit tästä tapahtuneesta. Mielenkiinnolla odotan mitä tapahtuu. L:n ja oman tytön kohdalla asia selvitetty. Vielä se R ja hänen äiti saisivat myöntää tapahtumat, sillä tuskimpa L niitä yksin on tehnyt. R on vasta ekaluokkalainen.


Onneksi ollaan muuttamassa! Enään viikko! Ja onneksi tämä tuli ilmi nyt tässä vaiheessa, eikä vasta sitten, kun ollaan muutettu. Saa sentään ehkä toivottavasti puhelut loppumaan!